Mijngarage

Mijngarage.nl geeft vooraf duidelijkheid over prijzen voor autoreparatie en -onderhoud. Dankzij hun prijsgarantie komt u achteraf niet voor financiële verrassingen te staan. Mijngarage.nl heeft een netwerk van meer dan 1.500 aangesloten garages. Daarom vindt u altijd een garage in de buurt die uw werkzaamheden uitvoert tegen een vaste én scherpe prijs.

Prijs voor onderhoud aan uw auto

Mijngarage.nl hanteert alleen all-in prijzen. Dit betekent dat het arbeidsloon van een gekwalificeerde monteur is inbegrepen en kwaliteitsonderdelen en eventuele milieutoeslagen zijn meeberekend. De opgegeven prijzen zijn inclusief BTW.

Kwaliteitsonderdelen

Hun deelnemende garages voeren de klussen uit voor de prijzen waarvoor zij met u de afspraak hebben gemaakt. Zij monteren alleen de kwaliteitsonderdelen die wij hebben opgegeven. De onderdelen voldoen altijd aan de eisen van de autofabrikant. Zo bent u verzekerd van originele kwaliteit.

Prijsgarantie op klussen

Zij staan garant voor alle opgegeven prijzen. Mocht om welke reden dan ook de prijs van de geoffreerde werkzaamheden toch hoger uitvallen, dan krijgt u het verschil terugbetaalt van mijngarage.nl.

Kenteken

Om ervoor te zorgen dat in de offerte de juiste onderdelen worden opgenomen, vraagt mijngarage.nl om uw kenteken. Dit wordt vervolgens razendsnel aan de voertuiggegevens gekoppeld zoals deze bij de RDW geregistreerd zijn. De kentekengegevens worden door mijngarage.nl niet voor andere doeleinden gebruikt, dan voor het het inplannen van uw werkzaamheden bij de garage van uw keuze.