MPM oliespecialist

MPM is opgericht in Nederland en al meer dan 25 jaar de specialist als een pure specialist in smeeroliën en vloeistoffen. Sinds het moment van hun oprichting hebben zij een prachtige ontwikkeling doorgemaakt in het creëren van groei en excellentie. Samen met hun wereldwijde klanten, leveranciers en medewerkers.

Hun missie is om continu de prestaties van motoren te verbeteren en te borgen door te voldoen aan de voortdurende en toenemende eisen, die de wereldwijde (auto) industrie stelt aan het gebruik van specifiek ontwikkelde smeeroliën en vloeistoffen.

Hun doel is vanaf de oprichting het maximaal kunnen voldoen aan de verscheidenheid van behoeften aan de verschillende smeeroliën en vloeistoffen, die volledig voldoen aan de door de OEM gestelde specificaties voor het moderne wereldwijde wagenpark. MPM moest de leverancier worden met het meest complete assortiment producten, dat altijd voldoet aan de originele specificaties, die de OEM vereist. Zij zijn er trots op dat wij deze uitdaging hebben gerealiseerd. Het bedrijf is inmiddels actief in meer dan 50 landen met een uniek product assortiment van meer dan 350 verschillende smeeroliën en gespecialiseerde vloeistoffen, die volledig voldoen aan de originele OEM specificaties.