Diesel Büchli

Diesel Büchli Partner. Samenwerking met Diesel Büchli Harderwijk & Remto Automaterialen B.V. te Zoetermeer.

Als Diesel Büchli Partner hebben wij de beschikking over een complete lijn aan brandstofpompen en verstuivers voor dieselmotoren. Diesel Büchli levert deze lijn en bestaat uit alle merken en systemen. Van conventionele lijnpompen en elektronisch geregelde verdeler pompen tot de modernste common rail hoge druk pompen en injectoren. Daarnaast testen wij verstuivers op onze Bosch EPS202 testbank.

In Zoetermeer ligt een uitgebreid assortiment brandstofpompen en verstuivers. Wij leveren uitsluitend “premium revisie” als ruildelen en fabrieksnieuwe producten. Ook kunnen wij putten uit het centrale magazijn in Harderwijk zodat we uw bestelling uiterlijk aan het begin van de volgende dag beschikbaar hebben.

Kijk voor meer informatie over Diesel Büchli op www.buchli.nl

Verstuivers testen
Moderne common rail dieselsystemen zijn simpel in de opbouw, maar des te ingewikkelder in de aansturing. Zo maar vervangen van onderdelen is kostbaar en vaak niet de oplossing. Verstuivers laten testen in onze dieselwerkplaats helpt een goede diagnose te stellen en voorkomt onnodige vervanging. Als Diesel Büchli Partner zijn wij in het bezit van een hypermoderne Bosch EPS202 verstuivertestbank waarmee we uw verstuivers nauwkeurig aan de tand voelen en deskundig beoordelen. Bij vastgestelde gebreken adviseren wij u direct over oplossingen. Uiteraard staat Diesel Büchli ons volledig ten dienst met de nodige technische support.